Despre noi


Scopul nostru
este de a ajuta tinerii sa inteleaga si sa practice in vietile lor principii de viata universal valabile.
Acestea sunt esentiale pentru maturizare, autorealizare si obtinerea fericirii adevarate. Prin cultivarea personalitatii si dezvoltarea abilitatilor de leadership, sustinem tinerii sa poata aduce un aport pozitiv pentru societate.
Ne straduim pentru excelenta personala prin provocarea limitarilor proprii si practicarea unui stil de viata principial, moral, centrat pe altruism (iubirea aproapelui) si idealul de a trai pentru binele celorlalti.
Organizam proiecte de educatie, dezvoltare personala si voluntariat, pentru a sustine tinerii sa obtina experienta de viata si sa-si dezvolte abilitatile necesare in pregatirea pentru cariera si viata de familie.


Valori de baza:

1. Sa visam maret
2. Sa lucram in echipa
3. Sa ne asumam responsabilitati
4. Sa traim pentru binele celorlalti

Educatia Caracterului
Este un curs sistematic bazat pe principiile constiintei umane si pe bun simt, despre cum sa traim in societate si cum sa ne comportam cu noi insine si cu aproapele nostru, sub principiul iubirii altruiste de a trai pentru binele celorlalti.
Este un curs care va invata despre disciplina personala, moralitate, valori si respect reciproc in vederea unui ideal pe care il cautam cu totii, acela de a trai bine in societate.