1 Day Workshop

În fiecare Sâmbătă organizăm 1 Day Workshop. Acesta constă în trei prezentări powerpoint despre principii de viaţă universale, prânz şi activitate de echipa.

Prezentările sunt ţinute de regulă de către membrii seniori, absolvenţi de facultate, absolvenţi de programe de voluntariat, absolvenţi de training-uri de leadership, cu familie sau nu, umblaţi prin lume şi trecuţi prin viaţă, fiecare în felul sau. Un lucru cert despre ei este că se dedică în continuare împlinirii idealului România Carp – acela de a face o lume mai bună, mai fericită (idealişti 100%).

Cu aceste lecţii analizăm şi răspundem la întrebări fundamentale ale vieţii printr-o perspectiva revoluţionară a principiilor universale:

  1. Ce este fericirea adevărată pe care toţi oameniii o caută? De ce natură umană este contradictorie şi autodistructivă? Care este scopul religiei şi al stiiintei? Cum putem depăşi confuzia perspectivelor de viaţă?
  2. Care este natură cauzei fundamentale a vieţii umane şi a universului? Care sunt legile de creştere şi dezvoltare? Care este scopul vieţii? Cum putem stabili relaţii de succes? Care sunt regulile importante pentru o familie fericită? Cum putem realiza valoarea adevărată a oamenilor în relaţie cu universul? Care este relaţia dintre scopul individual şi scopul comun?
  3. Care este cauza rădăcina a conflictului uman? De unde a apărut şi cum se manifestă?
  4. Care este scopul şi direcţia istoriei? Cum putem soluţiona contradicţia umană? Care sunt schimbările ce le putem face în viaţă de zi cu zi?

Activităţile de echipa ce încheie programul sunt organizate de obicei de către membrii mai tineri, cu spirit de iniţiativa, dornici să afle dacă principiile pe care le-au învăţat se pot dovedi în practică oriunde, oricând, cu oricine, indiferent de rasă, naţionalitate, etnie, religie, stil de viaţă sau mentalitate, etc.

Participarea la acest workshop se face pe baza de invitaţie sau înscriere prin telefon sau email.

Va aşteptăm să veniţi cu mintea şi inima deschisă 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *